Pizzeria Arena Braila

Comanda Mancare Braila pagina este dedicata restaurantului din orasul Braila judetul Braila de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

Pizzeria Arena ia nastere odata cu revenirea lui Sorin Marin in Romania, acesta fiind si ingredientul cheie din spatele acestei pizzerii. Al doilea ingredient important esti tu, cel care alege calitate si bun gust.

Unele lucruri existau deja in Braila, dar o pizza preparata in stil traditional italian, cu un blat delicios subtire-crocant, cu ingrediente perfect proportionate si o echipa de oameni pasionati, nu era unul dintre aceste lucruri. Acum exista! 

"Ingredientele unei pizza trebuie să fie foarte atent proporționate astfel incat să formeze o simfonie a gustului. O pizza cu ingrediente fără densitatea potrivită este ca o orchestra fără dirijor. Acesta este secretul bunului gust, pe cat de simplu, pe atat de complicat!” – spune Sorin Marin 

Pizzeria ofera un meniu diversificat, cu preparate traditionale italienesti, precum si romanesti, menite sa satisfaca chiar si cel mai exigent client.

Detalii Livrare

Livrarea de pizza la domiciliu in Braila se realizeaza de cele mai multe ori in 30 de minute - 60 de minute dar acest timp depinde de numarul comenzilor preluate simultan, de intervalul zilei cand se efectueaza comanda si desigur de conditiile meteo si trafic.
Produsele comandate se livreaza in orasul Braila si in localitatile Cazasu, Lacul Sarat si Varsatura din judetul Braila.
Ofertele prezente nu se cumuleaza. 

Program livrari
Luni - Duminica: 10:00 - 23:00

 

Comanda Minima

Comanda minima la livrare este de 25 lei.

Meniu