Comanda Mancare Saliste Livrare mancare Saliste Delivery Saliste
124 restaurante de unde poti comanda mancare
Daca ai un restaurant cu livrare la domiciliu trebuie sa citesti articolul: click aici .
Comanda Mancare Saliste reprezinta restaurantul partener de unde poti comanda mancare din Saliste

Comanda Mancare Saliste

Restaurant Casina

Contact
Comanda Mancare Saliste Livrare mancare Saliste Delivery Saliste
Comanda
  • Telefonic
Preluare
  • In persoana
  • Aduce acasa

Pensiunea-Restaurant Casina din Saliste judetul Sibiu, reprezinta o oaza de liniste si buna dispozitie accesibila tuturor celor care tranziteaza Margininea Sibiului, fiind localizata chiar pe DN1 la intrarea in Orasul Saliste. Va asteptam oricand in noua, moderna si eleganta noastra pensiune intr-un decor intim, prietenos in care un personal amabil si profesionist vor face sa va simtiti la noi, ca ACASA!

Pensiunea Casina din Saliste Sibiu ofera clientilor sai un salon-restaurant elegant avand o capacitate de 120 locuri pentru restaurantul de zi cu zi si 200 locuri pentru desfasurarea de evenimente specifice (nunti, botezuri, petreceri private, aniversari si orice tip de evenimente).

Bucataria pe care v-o oferim este una variata, bogata si adaptabila oricarui gust, preparatele delicioase si gustarile proaspete atent pregatite de specialistii nostrii bucatari va vor rasfata gusturile si va vor depasi asteptarile.

Pensiunea Casina va ofera in sezonul cald acces la o terasa proprie avand o capacitate de 60 locuri. in care veti putea respira aerul proaspat de munte.

Atmosfera placuta si rafinata, muzica in surdina, varietatea preparatelor culinare, bauturile  pentru toate gusturile va vor face sa uitati de agitatia urbana si va veti simti la noi ca acasa.

Adresa: DN1 (E81)
Telefon: 0369883988
Telefon: 0744593505
Judet: Sibiu
Oras: Saliste