Jerry's Pizza

Comanda Mancare Pitesti pagina este dedicata restaurantului din orasul Pitesti judetul Arges de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

  Zilnic aceeasi agitatie si zilnic aceeasi intrebare: Cand si ce sa mananc? Tot zilnic, de vreo 20 ani incoace, Jerry’s Pizza se ofera sa iti rezolve aceasta problema aproape la orice ora din zi si din noapte (deschis pana la 4 a.m. in Bucuresti).
  Lantul Jerry’s Pizza include in prezent 15 unitati cu servicii de delivery & take-away din care 11 unitati in Bucuresti si cate o unitate in orasele Ploiesti, Pitesti, Brasov si Constanta. In cele 4 unitati din tara, ai posibilitatea de a consuma produsele si direct in magazin, in regim dine-in.

  Reprezentativa pentru imaginea Jerry's Pizza este bineinteles gustoasa pizza in stil American, cu blat pufos si crusta crocanta si intins pe malai
  In stil classic American, libertatea e la ea acasa in meniul Jerry’s Pizza unde iti poti crea pizza cu propria combinatie de toppinguri in functie de gust, de bugetul alocat sau de “dimensiunea foamei” sau, daca nu vrei sa iti bati capul, poti alege una din pizzele listate.
  Dintr-un meniu American nu puteau lipsi bineinteles:

  • BBQ Wings – aripioare gustoase si picante atat cat le vrei (3 variante de sos)
  • Wedges - cartofi copti, usor picanti
  • Rings – inele crocante de ceapa
  • Strips – bucatele de pui intr-un invelis crocant de fulgi de porumb
  • Salate
  • Pizzert – blat pufos de pizza, pandispan si combinatii de arome si fructe in functie de sezon
  • Desert Cups – delicioasele deserturi in stil “cheese cake” cu diverse combinatii de arome.

Detalii Livrare

Jerry's Pizza livreaza in Bucuresti, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Constanta si zonele limitrofe acestora. Zona de livrare gratuita limitata. Detalii despre zonele de livrare si tarife pe www.jerryspizza.ro sau la telefon. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 50 lei livrate in intervalul de functionare in regim Jerry'[email protected] se aplica un tarif suplimentar de 5 lei la totalul comenzii. Oferte speciale valabile in intervalul 11 octombrie – 3 decembrie 2017. O comanda poate contine mai multe oferte dar discounturile nu sunt cumulative. Comanda minima pentru livrare: 1 pizza de 30cm / 40cm, 2 pizza de 25 cm sau 25 lei pentru oricare alte produse. Nu se livreaza comenzi ce contin doar bauturi si / sau deserturi si / sau sosuri. Firma isi rezerva dreptul de a modifica preturile. TVA inclus. Preturi valabile incepand cu februarie 2017. Plata se poate efectua numerar sau cu cardul. Pentru livrare, solicitati deplasarea unui POS mobil pentru plata cu cardul. In functie de conditiile meteo si de trafic, firma isi rezerva dreptul de a limita sau suspenda temporar serviciul de livrare. Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare.

Pitesti - Luni-Joi: 10.00-23.00  |  Vineri-Duminica: 10.00-24.00

Meniu