Comanda Mancare Oravita Livrare mancare Oravita Delivery Oravita
124 restaurante de unde poti comanda mancare
Daca ai un restaurant cu livrare la domiciliu trebuie sa citesti articolul: click aici .
Comanda Mancare Oravita reprezinta restaurantul partener de unde poti comanda mancare din Oravita

Comanda Mancare Oravita

Restaurant Casablanca

Contact
Comanda Mancare Oravita Livrare mancare Oravita Delivery Oravita
Comanda
  • Telefonic
Preluare
  • In persoana
  • Aduce acasa

Intr-o atmosfera de vis, restaurantul Casablanca va invita sa savurati specialitati diverse din bucataria traditional romaneasca si internatonala. In plus puteti avea parte de aceste preparate pentru a va rasfata gusturile cu cele mai alese bucate din bucataria noastra. Va aducem placerea artei culinare printr-o calatorie intr-o lume cu traditii si retete nobile din toata tara.

Restaurantul nostru isi doreste sa aduca in sufletul dumneavoastra bucuria, amintindu-va de gusturile copilariei. In acest loc este vorba, in primul rand, de bucatarie veche, dar si de bucatarie romanizata, fie ea inventata in zona Banatului sau a altor zone, prin stanele Maramuresului, prin casele de stuf ale Deltei Dunarii. La noi gasiti preparate culinare pentru toate categoriile de varsta si pozitie sociala. 

Oricand aveti ocazia sa treceti prin orasul Oravita si doriti sa luati o gustare, restaurantul Casablanca situat pe Str. Simion Mangiuca, Nr. 4A va sta la dispozitie cu un meniu foarte variat, de la gustari calde si pana la ciorbe, pizza, paste, preparate din peste, iar la comanda de grup ciorba de peste.

Adresa: Str. Simion Mangiuca, Nr. 4A
Telefon: 0255572360
Telefon: 0764953160
Judet: Caras severin
Oras: Oravita