Comanda Mancare Focsani Livrare mancare Focsani Delivery Focsani
124 restaurante de unde poti comanda mancare
Daca ai un restaurant cu livrare la domiciliu trebuie sa citesti articolul: click aici .
Comanda Mancare Focsani reprezinta restaurantul partener de unde poti comanda mancare din Focsani

Comanda Mancare Focsani

Casa Vrancea

comanda mancare Casa Vrancea Estimare livrare: 30 min
Contact
Comanda Mancare Focsani Livrare mancare Focsani Delivery Focsani
Comanda
  • Telefonic
Preluare
  • In persoana
  • Aduce acasa

Restaurantul Casa Vranceana este fondat in 2005 si este situat pe strada Simion Barnutiu nr. 7-9, in plin centru al orasului Focsani si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile si unui meniu diversificat ce cuprinde atat preparate traditionale din  bucataria romaneasca cat si preparate din bucataria internationala.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care își desfășoară activitatea o echipă de maeștri bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Suntem o gazdă minunată, restaurantul Casa Vrânceană putând fi un loc perfect pentru o cină romantică, întâlniri cu prietenii sau întâlniri de afaceri. Dispunem de conexiune wireless la internet, atât în incinta restaurantului cât și pe terasă.

Restaurantul Casa Vrânceană vă pune la dispoziție si un serviciu de catering prin intermediul căruia vă puteți bucura de bucatele noastre culinare și acasă, la birou sau în oricare locatie v-ați afla, transportul acestora asigurându-se gratuit cu mașina restaurantului.

Servirea ireproșabilă și produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care vă întâmpinăm. Preparatele tradiționale din bucătăria românească și cea internațională vă așteaptă alături de toată ospitalitatea noastră.

  Restaurantul Casa Vranceana este fondat in 2005 si este situat pe strada Simion Barnutiu nr. 7-9, in plin centru al orasului Focsani si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile si unui meniu diversificat ce cuprinde atat preparate traditionale din bucataria romaneasca cat si preparate din bucataria internationala.

  Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.
Suntem o gazda minunata, restaurantul Casa Vranceana putand fi un loc perfect pentru o cina romantica, intalniri cu prietenii sau intalniri de afaceri. Restaurantul dispune de conexiune wireless la internet atat in incinta restaurantului cat si pe terasa.

  Terasa restaurantului este decorata cu o vegetatie luxurianta atent selectionata si ingrijita fiind un loc perfect pentru a petrece cu prietenii o execenta seara de neuitat.

  De asemenea, organizam mese fesitive, conferinte deoarece avem toate dotarile necesare pentru succesul garantat al oricarui eveniment, si mai presus decat toate, avem interesul de a oferi doar servicii de nota 10, astfel incat fiecare client care a fost o data in acest restaurant sa poata reveni de nenumarate ori.
Cu o capacitate de 200 de locuri in interior si 200 de locuri pe terasa, poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si inalt calitativ.

  Langa restaurant se afla pizzeria Casa Vranceana cu o lunga traditie in prepararea delicioasei pizza italiene. Aici puteti servi o mare varietate de pizza produsa dupa retete traditionale italiene, cat si nelipsita bere. Tot aici puteti servi si cea mai mare pizza din oras cu un diametru de 50 de cm.
Restaurantul Casa Vranceana va pune la dispozitie si un serviciu de catering prin intermediul caruia va puteti bucura de bucatele noastre culinare si in casa dumneavoastra, la birou sau in oricare locatie v-ati afla, transportul acestora asigurandu-se gratuit cu masina restaurantului.

  Cu un design rustic si un ambient traditional, Restaurantul “Casa Vranceana” este foarte aproape de centrul orasului Focsani. Arhitectura, mobilierul, decoratiunile, panorama oferita de terasa, si amabilitatea personalului, toate va fac sa va simti intotdeana bine, sa va simti ca ACASA.
Servirea ireprosabila si produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care va intampinam. Preparatele traditionale din bucataria romaneasca si cea internationala va asteapta alaturi de toata ospitalitatea noastra.


  Vă așteptăm cu drag,
Echipa Casa Vranceana.

Adresa: Strada Simion Barnutiu, Nr. 9
Telefon: 0237231052
Telefon: 0754030354
Telefon: 0763339898
Judet: Vrancea
Oras: Focsani