Forever Pizza Bucuresti

Comanda Mancare Bucuresti-Sector 4 pagina este dedicata restaurantului din orasul Bucuresti-Sector 4 judetul Bucuresti de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

Savoarea, originalitatea, gustul diferit dar si rafinat sunt cuvintele noastre de ordine. Obiectivul nostru este sa te delectam in orice moment al zilei. Mai avem inca un scop precis, livrare pizza calda la domiciliu cat mai repede si cat mai eficient. 

Dupa o zi epuizanta la locul de munca, cand nu iti mai doresti sa gatesti, este de ajuns daca apelezi la serviciul nostru de livrare pizza non stop. Contacteaza-ne si pizza la alegerea ta va fi livrata calda si savuroasa. Serviciul de livrare pizza Bucuresti este la dispozitia ta pentrru ca pizza ta preferata sa fie gata de degustat cat mai repede. 

Pizza noastra livrata la domiciliu este preparata cu indemanare, cu profesionalism, cu arta, cu dragoste si cu pricepere dar si cu cele mai bune ingrediente pentru ca tu sa o savurezi din plin pana la ultima imbucatura. 

In plus, oferta noastra de livrare pizza domiciliu este atat de vasta incat va satisface toate gusturile. De la cele mai clasice retete pana la cele mai originale, Forever Pizza te va face sa te bucuri de savori mutiple si iti va garanta un moment perfect gurmand. 

Suntem deschisi 24/24 pentru a livra pizza non stop si pentru a-ti satisface toate poftele culinare. Vrei sa comanzi cea mai delicioasa pizza? Apeleaza fara a mai sta prea mult pe ganduri la noi pentru a-ti delecta cat mai repede papilele gustative.

Pentru facturare operatorii din call-center va stau la dispozitie pentru a prelua datele dvs. Solicitati acest lucru telefonic sau la adresa de e-mail [email protected]. In momentul cand se lanseaza comanda online operatorul este obligat sa sune clientul pentru confirmarea comenzii, timpul in care clientul trebuie sunat este de 5 minute, in cazul in care un client nu a primit telefon pentru confirmarea comenzii online il rugam sa sune in call center si sa anunte acest lucru.
Este posibil ca din cauza unor probleme tehnice care nu tin de Forever Pizza comanda online sa nu ajunga in call center.

Firma isi rezerva dreptul de a modifica preturile, produsele, cantitatile si orarul de distributie.Toate aceste modificari vor fi anuntate clientului atunci cand acesta comanda sau va fi afisat anuntul pe banda din mijloc din site. Multumim pentru alegerea facuta si va mai asteptam.

Oferte speciale

Detalii Livrare

  • Pizza Non stop sector 1
  • Pizza Non Stop sector 2
  • Pizza Non Stop sector 3
  • Pizza Non Stop sector 4
  • Pizza Non Stop sector 5
  • Pizza Non Stop sector 6

Forever Pizza efectueaza livrari non stop, comenzile la pizza din sectorul 3 si sectorul 2 au prioritate noaptea.

Forever Pizza nu percepe taxa de transport.

Timpul de livrare este de maxim 50 minute comunicat clientului de catre operatorul din call-center si poate varia in functie de ora, conditiile din traficul rutier sau conditiile meteo nefavorabile. Ca sa evitati aglomeratia rugam clientii sa programeze comenzile din timp, incepand cu ora 9 dimineata.

Comanda Minima

Forever Pizza livreaza si in zonele limitrofe cu comanda minima de 150 lei.

Meniu

Galerie foto