Trenta Pizza

Comanda Mancare Bucuresti-Sector 2 pagina este dedicata restaurantului din orasul Bucuresti-Sector 2 judetul Bucuresti de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

Bine ai venit la cea mai mare pizzerie mica!

Poate ca te intrebi ce inseamna asta. Și este destul de simplu. Inseamna ca ne-am tot marit cu timpul, dar facem pizza tot ca atunci cand eram mici. Cu grija si atentie adica, sa iasa cum trebuie.

Noua ne place sa spunem, de exemplu, ca pregatim 2000 de pizza pentru comenzi zilnic, la foc neautomat. Sau ca livram pizza doar vecinilor nostri, dar ca suntem vecini cu tot Bucurestiul.

In fine, fie ca vrei sa comanzi pizza la domiciliu sau la birou, indiferent de sector, noi suntem aproape de tine si iti facem orice pizza din meniu pe \"maini rulante\".

Pofta buna!

Detalii Livrare

Zona de livrare limitata. Acceptam plata cu card bancar doar la cerere. Produsele sunt in limita stocului disponibil. Pizza de 30 cm disponibila si cu blat subtire. Dimensiunile pizzelor sunt inainte de coacere. Preturile si produsele se pot schimba fara un anunt prealabil. Produsele contin alergeni. TVA inclus in pret. Preturi valabile pana la 15 octombrie 2017.

Comanda Minima

Comanda minima este de 25 lei.

Meniu

1_1000_01

2_1000