Presto Pizza

Comanda Mancare Bucuresti-Sector 1 pagina este dedicata restaurantului din orasul Bucuresti-Sector 1 judetul Bucuresti de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

Daca va place pizza, atunci trebuie sa stiti ca pizza aceea delicioasa pe care o asteptati de fiecare data se realizeaza dupa retete si in conditii speciale. Vatra pe care se coace aluatul impreuna cu ingredientele pentru fiecare pizza in parte este important daca este un cuptor cu lemne. Lucrurile tin de traditie dar si de practica, conditiile de temperatura si de ambient sunt extreme de importante in procesul de fabricatie.

Presto Pizza realizeaza in toate punctele de lucru pizza la cuptor cu lemne luandu-se in calcul toate exigentele domeniului si, desigur, ale dumneavoastra ca si clienti ai nostri care trebuie sa fiti pe deplin multumiti atunci cand au in fata o pizza la cuptor cu lemne.

Oferte speciale

 

Luni 3+1 gratis

 

Meniu Pizza Family

1 pizza grande + 2 deserturi = 1 racoritoare la 2l GRATIS

Meniu Pizza Party

1 pizza grande + 4 staropramen 0,5l + 1 meniu 8 aripioare/stripsuri = 74 lei

Meniul zilei

Ciorba de perisoare, snitel de pui, piure de cartofi, salata de varza, painica in cuptor cu lemne

Suprema + felie tort = 1 suc natural vegan gratis

Meniu Bambino

1 Pizza prosciutto 24cm + 1 portie clatite + 1 spinner = 32 lei

 

Comanda Minima

In intervalul orar 10:00 - 24:00 comanda minima este 25 lei, iar in zonele limitrofe 60 lei. In intervalul orar 00:00 - 10:00 comanda minima este 40 lei, iar in zonele limitrofe 100 lei.

Meniu

1

Program de lucru
Luni - Duminica: 10:00-24:00
Pentru livrari in toate sectoarele este dechisa NON STOP unitatea din sect 3 din str Traian nr. 64