Bella Sara

Comanda Mancare Bragadiru pagina este dedicata restaurantului din orasul Bragadiru judetul Ilfov de unde poti comanda mancarea dorita.

Informatii generale

pizzerie bragadiruEsti din Bragadiru? Cornetu? Buda sau Clinceni? Ai pofta de pizza si nu esti multumit de ceea ce ai primit pana acum? Atunci treci direct la meniu si comanda cea mai delicioasa pizza pe care ai mancat-o vreodata, iar noi ti-o livram direct la tine acasa. Din meniul nostru nu lipsesc clasicele pizza Capricciosa, Quattro Stagioni. Sau poate preferi specialitatea casei -  Pizza Bella Sara sau cea mai completa, Pizza Cu De Toate. Cat despre livrare, stai linistit, ajungem intotdeauna la timp indiferent de conditiile meteo sau trafic!

Blatul nostru de pizza este dupa o reteta originala din Napoli, este cel mai fin, gustos si sanatos blat mancat vreodata deoarece in prepararea sa nu folosim aditivi, coloranti etc. Faina si toate celelalte ingrediente secrete conduc la un blat unic de exceptie, ce il puteti savura si a doua zi la aceiasi prospetime.
Legumele sunt mereu proaspete, si toate ingredientele sunt atent selectionate, pentru ca pizza ce pleaca de la noi sa satisfaca si cele mai mofturoase gusturi. Tocmai de aceea noi o sa pastram calitatea, garantat!!

PROGRAM:
Luni - Joi 11-22
Vineri - Sambata 11-23
Duminica 12-22

Detalii Livrare

Pizzeria Bella Sara livreaza Gratuit in Centru Bragadiru, in restul zonelor: Cartierul Independentei, Fortuna Residence, Cartier Verde, Clinceni zona centrala, Cornetu, Varteju si Buda, comanda minima 2 pizza. 

O comanda poate contine mai multe oferte dar discounturile nu sunt cumulative. Nu se livreaza comenzi ce contin doar bauturi si/sau deserturi.Fotografiile sunt doar cu titlul de prezentare. Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de 45 min iar in orele de varf, timpul minim de livrare 60 min. Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi.

Comanda Minima

Comanda minima 2 pizza.

Meniu

pizzerie bragadiru

pizzerie bragadiru

pizzerie bragadiru

pizzerie bragadiru

Galerie foto