Milkshake

Milkshake1. Vanilla milkshake: amesteca o cutie de inghetata de vanilie cu un sfert de pahar de lapte, o lingura de vanilie si un varf de cutit de sare.

2. Milkshake din bezele: coaceti bezele in folie pana se rumenesc. Faceti milkshake de vanilie adaugand 6 bezele coapte. Adaugati pentru decorare bezelele ramase.

3. S’mores Milkshake: prajiti 8 bezele in folie si intoarceti-le pana se rumenesc. Amestecati o bezea cu inghetata de ciocolata, un sfert de pahar de lapte, 1 lingurita vanilie, un varf de cutit de sare si 6 bezele prajite. Adaugati pentru decorare biscuiti graham zdrobiti si bezelele ramase.

4. Milkshake Fig si Port: fierbeti o cana si o treime de smochine uscate pana cand lichidul din vas se reduce la jumatate. Se raceste si se amesteca cu 1 lingura de vin. Faceti milkshake de vanilie si puneti in pahare impreuna cu amestecul cu vin.

Milkshake5. Milkshake din capsuni: se amesteca o cana de inghetata de capsuni cu o ceasca de capsuni si un sfert de cana de lapte.

6. Amestec de fructe de padure: faceti milkshake de capsuni inlocuind capsunile cu cate o jumatate de ceasca de zmeura si afine.

47. Milkshake de capsuni si rubarba: fierbeti o cana si jumatate de rubarba feliata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de apa, un sfert de lingurita de coaja de portocala pana se inmoaie, se raceste amestecul. Se amesteca cu o jumatate de cana de lapte si cu o cana de inghetata de capsuni.

8. Milkshake de ciocolata: 1 cana de ciocolata inghetata, un sfert de ceasca smantana si 3 linguri de sirop de ciocolata.

9. Milkshake de cereale de porumb: se amesteca o cana si jumatate de cereale de porumb indulcita, intr-o jumatate de cana de lapte cald si se lasa 30 de minute. Se iau cuburi de gheata din tavita de la frigider. Se amesteca cuburile cu lapte si cu o cana de inghetata de vanilie plus cerealele inmuiate. Se decoreza cu cereale.

10. Milkshake de ciocolata cu banane: amestecati o cana de inghetata de ciocolata, 2 banane congelate si un sfert de cana de ciocolata cu lapte.